KORET

Lukaskoret er et ambitiøst kvindekor på Frederiksberg, bestående af omkring 18 erfarne kvindelige sangere med en sammensungen og velklingende lyd. Fælles for alle korsangerne er er højt ambitionsniveau, musikalske kompetencer samt glæden ved at synge. Lukaskoret hører til i Sct. Lukas Kirke på Frederiksberg og fungerer også som kirkens “huskor”. Her øver vi hver onsdag og  lejlighedsvis medvirker vi ifm. kirkens arrangementer.

Lukaskoret synger et bredt repertoire, der indeholder både mindre og større klassiske værker, danske højskolesange og revyviser.

Koret fik i foråret 2021 en ny dirigent, Gorm Larsen. Efter en lang corona-pause glæder vi os rigtig meget til at komme ud og møde vores publikum igen, og vise hvilken stærk kombination Lukaskoret og Gorm Larsen er!

Pt. er alle stemmer besat, men du er velkommen til at henvende dig til os på mail, hvis du er interesseret i at være med i koret.

 

DIRIGENTEN

Gorm Larsen har de seneste 20 år dirigeret en række kor i Danmark, bl.a. Den Jyske Operas Kor, Graabrødre Kammerkor og Vokalgruppen MPIRI. Han har givet talrige koncerter i ind- og udland og har dirigeret musikdramatiske produktioner i Danmark, Island og Spanien. Gorm Larsen er uddannet fra Royal College of Music, London og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København.
Vi glæder os meget til samarbejdet.